AWD Autó Kft. - A Subaru Specialista

Az AWD Autó Kft. vezetője Zóni Zsolt, akit a Subaru Klub tagok Pumukliként ismerhetnek. Az Ő Subaruk iránti érdeklődéséből, rajongásából indult a vállalkozás, mely már több mint 10 éves múltra tekint vissza. Jelenlegi telephelyünkön 5 éve fogadjuk az érdeklődőket. Fő profilunk az új Subaru gépjárművek forgalmazása, emellett forgalmazunk használt, de fiatal, kevés kilométert futott Subarukat és igény szerint vállaljuk más gyártmányú gépkocsik beszerzését is. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek legyenek a kereskedésünkben vásárolt autóval, ezért csak megbízható forrásból származó, kifogástalan állapotú gépkocsikat kínálunk. Új és használt gépkocsi vásárlása esetén is a kapcsolódó szolgáltatások teljes körét kínáljuk vevőinknek. Igény esetén segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb finanszírozási formát, ajánlatot és a biztosítók kínálatából a legkedvezőbb kötelező és casco biztosítási ajánlatot, majd intézzük a szerződéskötést.

Vállaljuk továbbá az eredetvizsgálat- és okmányirodai ügyintézést is, valamint gyári tartozékok és alkatrészek beszerzését.
Az AWD Autó Kft. célja, hogy a szakmai múltnak és hozzáértésnek, az udvarias, kedves kiszolgálásnak és a Subaru jellemzőinek köszönhetően elégedett, boldog autótulajdonosok guruljanak ki gépkocsijukkal a kereskedés kapuján, majd térjenek vissza akár azért, hogy egy kávé mellett elmondják az autóval kapcsolatos tapasztalataikat - hiszen a visszajelzés számunkra nagyon fontos -, vagy azért, hogy a következő autójuk megvásárlása előtt is kikérjék véleményünket, ajánlatunkat.

Rólunk mondták

Tisztelt Subaru tulajdonosok,illetve leendő tulajdonosok! 2013.06.12. Ez az a nap amikor Zsolt átadta a Subaru Forester 2xt-t. Az átadás a rendeléstől számított egy hónapon belül megtörtént!!! Megsüvegelhető,korrekt ügyintézéssel,korrekt árral,korrekt használtautó beszámítással. Számos márkakereskedést végigjártam. Sajnos fontoskodó,rugalmatlan,döntési helyzetben nem lévő \"kereskedő\"láttán kerestem meg ZSoltit. Az eredmény magáért beszél! Ajánlom mindenkinek,aki gyorsan jót és megbízhatót szeretne vásárolni megbízhatótól. Tisztelettel üdvözlök minden Subaru tulajdonost, valamint az AWD autó csapatát. Ps:pénteken (12.07.)érkezem a kiegészítőkért.

Bányai Ferenc

Írja meg Ön is véleményét!